Webshop

I Acrovo har vi over 8 års erfaring, og er dit kompetente webbureau når din forretning skal have fremtidssikrede webshopløsninger, som er salgsoptimeret. Vores udgangspunkt er din forretning, ønsker og behov.

Du står overfor uendelige muligheder, som kan være uoverskuelige når der skal tages stilling integrationer, de rigtige valg skal træffes til dig. Hver gang.

Vi er med dig igennem alle processer, også efter dit site går live. For skabe de bedste betingelser for succes i din webshop, vejleder vi dig med hvilke fragløsninger, betalingsgateways og andre integrationer du bør vælge. Din afsætning er vores omdrejningspunkt. Vi skaber sunde samarbejder gennem tillid og resultater. ”ANBEFALING RDL”

Dansk udviklet webshop med AcrovoCMS

Vi har 100% in-house udvikling til alle vores løsninger, det sikre din kvalitet og driftssikkerhed. Alle vores løsning er tilpasset den enkelte kunde med webshops der passer til dine behov, tryghed er et nøgleord for os. Vores grafiske patrulje udvikler et professionelt design ud fra dine ønsker og behov – her er din afsætning i fokus. Vi behøver jo ikke fortælle at shoppen bliver konverterings stærk og opsat til søgemaskineoptimering, så vi sætter de bedste forudsætninger for din online forretning.

Udvikling med succes

Vores løsning til dig følger din forretnings succes. Vi sikre at du ikke skal betale for mere end hvad du har behov for på nuværende tidspunkt. Hvis dine behov vokser, så kan vi altid udvide din løsning.

WordPress med WooCommerce

WooCommerce er et rigtig godt valg til alle virksomheder som ønsker en open source e-commerce løsning. WordPress er i forvejen brugervenligt, derfor er det oplagt at tilknytte din online butik med WooCommerce grundet tilsvarende brugervenlighed med fokus på de visuelle færdigheder.

Den rette løsning for dig?

Vores løsninger bliver skræddersyet efter din virksomhed, med alle de funktionaliteter der er behov for, samt et professionelt design. Dit nye website er altid responsivt, det betyder den kan tilgået på alle enheder, optimeret til Google med et SSL-certifikat som viser dine kunder at du beskytter deres følsomme oplysninger, og derfor sikkert kan handle hos dig. Vi sikre dig altid sikker hosting, med topsikre servere.

Spar tid og penge med os!

Når du skal købe en webshop er det vigtigt at din shop er kompatibel og kan snakke sammen med de systemer du allerede bruger. Her kan vi integrere med økonomisystemer som mindsker din tid da dit lager automatisk bliver reguleret, så du slipper for at gøre det manuelt, så alle jeres data er nu forbundet med din webhsop.

Good to know

– Vi burger udstyr som sørger for at dine kunder oplever hurtig fornemmelse på din webshop.
– Alle vores løsninger hostes på professionelle servere i topsikrede omgivelser i både Danmark og Tyskland.
– Din tryghed er vigtig for os, derfor er vi altid klar til at hjælpe hvis du støder på problemer.
– Vores løsninger tilbyder fri support.
– Med en løsning fra Acrovo er sit website altid udviklet med vigtige elementer som: funktionalitet, troværdighed, brugervenlighed, tilgængelighed, overskuelighed og naturligvis læsevenlighed for dine kunder.