Vi havde i går et spændende og lærerigt besøg af en af landets skarpeste social media annoncører, det er altid en fornøjelse at komme til at nørde i online marketing, og blive opdateret på hvilke trends der skal gøres brug af i tidens marketing, og hvorfor!

Det vil altid være en række spørgsmål man står med når man vælger at udfører et marketing fremstød uanset hvilken afskygning det drejer sig om, så skal der jo skabes værdi for dine målgrupper, og naturligvis gavne din forretning på et betragteligt niveau. Så hvor mange penge skal investeres? Hvor omfattende skal tiltaget være? Er der overhovedet nogle der vil se det? Og hvordan ved jeg at jeg eksempelvis kan trække data på tiltaget og vide om det har været rentabelt?

Det er ofte nogle af de spørgsmål som kan lede til at man formentligt trækker lidt i land, eller gør det som man plejer at gøre… og det kan være lidt ærgerligt da dine målgruppers adfærd på flere parametre hele tiden ændre sig, og hvis ikke du er omstillingsparat, og klar til at adoptere nutidens tendenser, så vinder naboen. 

Vi er blevet helt ajourført på din næste Social Media kampagne – du er altid velkommen til at kontakte os! Også selvom du blot mangler kyndig sparring eller et par gode tips!

 

God fornøjelse! #BeCreative