Marketing & kommunikation

Styrk din synlighed på de sociale medier med vores ekspertise.

Din virksomhed skal være tilstede på eks. Facebook, Instagram & LinkedIn. I Danmark er vi storforbruger af de sociale medier, og dermed kvalificere medierne sig til at være et af de mest effektive og vigtigste steder at ligge en stor part at din virksomheds markedsføring.

Facebook

Facebook er det største sociale medieplatform både i Danmark, men også i resten af verden. Derfor er det en effektiv måde at ramme eksisterende, men også nå ud til nye potentielle kunder. Det handler om at konkretisere og målrette korrekt – hos Acrovo tilbyder vi rådgivning og udførsel af mange forskellige typer annoncer på Facebook. Facebookmarkedsføring er interessant at arbejde med, fordi der er så mange annonceringsmuligheder, og giver dermed din virksomhed ubegrænsede muligheder.

Hos Acrovo tager vi de bedste elementer fra Facebooks annonceværktøjer og tilpasser det til jeres mål. Resultaterne taler for sig selv. Acrovo rådgiver og udfører Facebook annoncering, udnyt dine muligheder – kontakt os i dag.

Retargeting: Dine brugere de besøger dit website, skal ikke slippe så let, derfor er retargeting noget for dig. Vi sørger for at dine besøgende konverterer hos jer.

Engageret data: Alle din annoncer trækker vi data fra, så vi ved hvordan dine følgere reagerer på jeres Facebook annoncer.

Din målgruppe: Segmenterede opslag der stræber efter jeres målgruppe. At dine annoncer rammer brugere der har relevans for din forretning er altafgørende.

Instagram

Instagram kontra Facebook handler i højere grad om jeres visuelle identitet og storytelling.
Hos Acrovo tager vi de bedste elementer fra Instagrams annonceværktøjer og tilpasser det til jeres mål. Resultaterne taler for sig selv. Acrovo rådgiver og udfører Instagram annoncering.
Instagram annoncering er særligt effektiv når der er tale om eksponering af specifikke produkter, brands eller en ydelse. Instagram annoncering kan med den rette samarbejdspartner hurtigt blive den vigtigste del af din digitale strategi – udnyt dine muligheder – kontakt os i dag.

SPM: Er du og din virksomhed ny på instagram og ønsker at finde et webbureau til at rådgive og håndtere annoncer som øger dit afkast?
SPM: Søger du hjælp til optimering af dine eksisterende annoncer, men vil gerne dykke dybere ned i Instagrams avancerede data, imens du stadig har en finger på pulsen?
Du kender altid prisen på din Instagram annoncering – prisen og budgetter kan altid pauses og genoptages.